LGF

Lemvig Kommunes største idrætsforening

Information om turneringer

Det er frivilligt at deltage i turneringer. Klubben deltager i danseturneringer i Jylland/Fyn og disse afsluttes til maj med DM i dans. Dette er årets højdepunkt for danserne. Invitationer og nyttige informationer vil løbende blive udleveret via. mail i løbet af sæsonen.

Dansetræningerne er lagt an på, at vi deltager i turneringerne, dvs. at der trænes så danserne kan være klar til at vise deres danse frem, når der er turneringer. Så vi håber naturligvis at både børn og forældre vil støtte op om disse. Danseturneringerne giver et godt sammenhold, en hyggelig dag og er med til at udvikle danserne og give inspiration. 

Hvad er en turnering?
Ligesom i håndbold og fodbold tager vi ud og konkurrerer mod andre klubber. Der er ca. 5-6 turneringer på et år. Turneringerne tager oftest en halv til en hel dag.

I løbet af en turneringsdag er der hygge og snak ved bordene, og rig mulighed for at heppe på danserne når de skal danse. Børnene elsker at være på gulvet og vise deres danse frem, de nyder at se de andre klubber danse og ellers nyder de hinandens selvskab med leg og dans.

Til turneringerne prøver vi så vidt muligt at sidde sammen i klubben, og instruktører fra LGF er med til hver turnering, og hjælper med at få danserne ind på gulvet på de rigtige tidspunkter.

Når vi er til turnering vil dommere bedømme dansene. Holdene eller parrene bliver sendt på gulvet, hvor de får muligheden for at vise deres program, mens dommerne bedømmer. I klubben støtter vi meget op om danserne både på gulvet og i pauserne. Dette giver et godt sammenhold imellem dansere, instruktører, bestyrrelse og forældre.

Til slut er der præmie overrækkelse, hvor danserne bliver kaldt op for at modtage deres placering. Derefter er dagen færdig.

Hvordan foregår tilmelding?
I LGF foregår det på den måde, at danserne får udleveret en invitation, når vi nærmer os en kommende turnering. Herefter kan man melde sit barn til ved at lægge en kuvert i postkassen i LGF-huset med navn og penge. På invitationen vil der være informationer om priser.

Hvor afholdes turneringerne?
Turneringerne bliver afholdt i Jylland og få på Fyn. Man skal selv sørge for transport til turneringerne, men vi plejer i LGF at være gode til at hjælpe hinanden, så flere forældre arrangerer forældre-samkørsel. Har man problemer med at få kørelejlighed, så kontakt bestyrelsen, derefter vil de hjælpe så godt som de kan.

Tøj:
Modsat kutymen i andre danseklubber, har klubben tidligere afholdt udgifter til turneringstøj for Cheer og Hiphop-holdene, hvorimod de øvrige dansere i klubben altid selv har afholdt disse udgifter. Da vi ønsker at der skal være ens retningslinjer for alle, og vi samtidig har flere solo/duo dansere, må alle turneringsdansere fremover påregne, at der vil blive en udgift til køb af turneringstøj.

Der vil komme nærmere information til holdene, når sæsonen er skudt igang.  

Danmarksmesterskaberne:
Danmarksmesterskabet er årets højdepunkt for danserne. Man skal deltage i et bestemt antal turneringer for at få lov at deltage i DM.

DM foregår som andre turneringer i løbet af året, dog er det større og sjovere for danserne. Spæningsniveauet og sammenholdet er også forhøjet, da det er det store mesterskab, som danserne har forberedt sig på hele sæsonen, det er nu det gælder, det er nu danmarksmestrene i dans skal kåres. 

Hovedsponsor


Superpartner


Sølvpartner

Læs mere om Cookies her
LGF - Lemvig Stadion - Vesterled 2 - 7620 Lemvig - CVR 18512416