LGF

Lemvig Kommunes største idrætsforening
Bordtennis-workshoppen vel overstået 24-03-2012
31 glade unge mennesker trænede bordtennis til den store guldmedalje

Lørdag 24. marts fløj bordtennisboldene henover bordene i LGF-huset. Jesper fra DBTU, Andreas og Simon Rokkjær fra B75 i Hirtshals forestod træningen, hvor der både kome sved og smil frem hos de tilmeldte.

Workshoppen var en stor succes for de tilmeldte og også afslutningen på en rigtig god bordtennissæson.

Vi er klar igen til septemper 2012, så hold øje med hjemmesiden og lokalavisen for nærmere oplysninger.Jesper fra DBTU i aktion ved opvisningskamp.
Andreas fra B75, Hirtshals, i aktion ved opvisningskamp.
"Kinatræning" med Simon fra B75 Hirtshals.
Der uddeles bonuspoint.
Så spilles der kamp.
Der gives instruktioner.
Fik gode råd af Dansk Bordtennis Union 27-11-2011
Efter nogle års pause er bordtennis-bordene igen foldet ud i Lemvig GF, og boldene suser hver fredag aften hen over nettet i LGF-Huset.
Den med succes genopståede bordtennis-afdeling har haft besøg af to konsulenter fra Dansk Bordtennis Union, Sara Thomsen og Jesper Steffensen.
”Med 20 spillere er vi kommet godt i gang, og så har Dansk Bordtennis Union tilbudt at hjælpe os med at komme videre. De kom på besøg for at give os gode råd og fortælle, hvad de kan tilbyde”, fortæller Mette Walter, der er formand for LGF’s gymnastikudvalg.
Her i opstartsfasen hører bordtennisafdelingen rent administrativt under gymnastikafdelingen.
”Vi har jo det organisatoriske på plads, da vi er en etableret forening og ydermere tidligere har haft bordtennis på programmet. Unionen kan til gengæld hjælpe os med afvikling af stævner og kurser for vores trænere”, siger Mette Walter.
Det er planen, at LGF vil tilbyde første modul af trænerkurset for bordtennistrænere i næste sæson.
”Vi har desuden tænkt på at lave et kommunemesterskab i bordtennis til foråret, men vi har ikke lagt os fast på nogen form endnu”, fortæller Mette Walter.
Det hurtige netspil er meget populært i skoler og sfo’er, mens der ikke er så mange bordtennisklubber eller foreninger med bordtennis på programmet. LGF’s nærmeste ”bordtennis-naboklub” ligger i Holstebro.
”Medlemstallet i landets bordtennisklubber ligger nogenlunde stabilt. I LGF har vi flere 15-17-årige blandt dem, der er begyndt at spille bordtennis. Og det er ekstra glædeligt. Der er mange, der stopper med at dyrke sport i den aldersgruppe”, siger Mette Walter.
Hun tilføjer, at når man spiller bordtennis i en klub, så er der gode chancer for at udvikle sig som spiller. LGF vil sandsynligvis udvide træningstidspunktet efter jul.
Læs mere om Cookies her
LGF - Lemvig Stadion - Vesterled 2 - 7620 Lemvig - CVR 18512416